skip to Main Content

Átlátszó-fekete Huawei P30 pro clear view tok

8,522Ft

Elfogyott

Cikkszám: LSTR-afkthuop30p Kategória:

Futár: GLS | Szállítás: 3 – 5 munkanap. |  Szállítási díj: 2540Ft

A webáruházunkban található view case (clear view, flip view, smart view) tokok úgy lettek kialakítva hogy a plexi átlátszóságának köszönhetően láthassuk a képernyőn megjelenő információkat.
Ennek mértéke azon múlik hogy milyen erősségűre van állítva a fényerő.
A tokon keresztül akkor lehet felvenni egy hívást, hogy ha a készülékben van kijelző érzékenységi funkció és az elég magasra van állítva.
A play áruházból letölthető külön alkalmazással a kinyitás, bezárás érzékeltethető, rengeteg ilyen alkalmazás található screen on off, smart cover keresőkifejezésekre.
A kinyithatós tokok mindig a legelegánsabbak, amellett mivel zárt, minden irányból védik a telefont, ettől függetlenül mindig ajánlott valamilyen sima kijelzővédő fólia használata.

Ezek nem okostokok, mint a gyári Samsung tokok. Azokba beépített chip van, melynek köszönhetően más elven működik. A webáruházunkban egy tok akkor gyári, ha a terméknévben szerepel a “gyári” kifejezés, minden más esetben utángyártott vagy másféle tok gyártó termékéről van szó. Az ára ezért is lényegesen kevesebb, mint a gyári tokoknak.

Back To Top