skip to Main Content

Készpénz, bankkártya, utánvét, előre utalás.
Kérünk, előre utalás esetén mindenképpen várd meg ügyintéző kollégánk e-mailes visszajelzését, melyben szerepel az átutalásos számla másolati példánya (az első, eredeti példányt majd a csomaggal együtt kapod kézhez). A fizetést csak ezen számla megérkezése után indítsd el, köszönjük! A folyamatot gyorsíthatja, ha egy utalási bizonylatot válaszként visszaküldesz számunkra, ellenkező esetben tolódhat a kiszállítás, mivel a beérkezett összegeket csak minden munkanap reggelén áll módunkban feldolgozni.

Készpénzes fizetés
A rendelést személyes átvétel, vagy utánvéttel történő rendelés esetén van mód készpénzben kiegyenlíteni.

Bankkártyás fizetés
Átvételi pontunkon és a weboldalon is van lehetőség bankkártyával fizetni.

Banki átutalásos fizetés
Rendelésed banki átutalással is kiegyenlítheted. A rendelés beérkezése után számla másolatot küldünk az általad megadott e-mail címre. A számlán megtalálható a bankszámlaszám és a pontos összeg.
Utalás esetén kérünk a közlemény rovatban tüntesd fel a kiküldött számla számát. A csomag feladása csak az ellenérték beérkezése után fog megtörténni.

Bankszámlaszám:    Hajdú Takarék Bank      60300014-10104820-00000000

Utánvétellel történő fizetés
Utánvéttel kért kiszállítás esetén a futárnak csak készpénzzel lehet fizetni.

A hétfőtől csütörtök 15.00 óráig, valamint a pénteken 12.00 óráig beérkezett rendeléseket 3-5 munkanapon belül, a vásárlás során az általad megadott szállítási címre kézbesítjük.
Back To Top